Din totalentreprenör

Varför vi väljer att jobba med PVC-fönster från Drutex

Rätt man nu AB har lång erfarenhet av Drutex fönster som är Europas största PVC fönster leverantör. Så vi är väl medvetna om deras kvalitet och hållbarhet.

Drutex är en stabil leverantör med prisvärda fönster och en produktionstid på bara 7 dagar även vid stora beställningar.

Så när vi på Rätt man AB planerade vårt största projekt hittills med fasadrenovering och byte av ca 2500 fönster så var valet självklart att välja Venska, Drutex’s exportavdelning som tar fram lösningar speciellt utformade för den skandinaviska marknaden.

Läs mer om projektet här.

Summering efter projektets utförande

Det finns många bra leverantörer, men det är sällan man möter på en grupp av personer vars värderingar är i linje med våra egna. (kanske behövs en justering då av ”om företaget” fliken). Professionell service, flexibilitet och omsorgsfull kundvård.

Stort engagerade hela vägen genom projektet från planering till slutet, men även kundvård efter köpet. Hela vägen fanns supporten och engagemanget för att snabbt lösa ändringar som uppstod under projektets gång.

Många leverantörer har under den senaste tiden drabbats av råvarubristen i världen, men med god framförhållning och planering av Drutex så drabbades vi aldrig av några förseningar.

08-99 00 33