Din totalentreprenör

Renrum

Rätt man nu är experter inom byggande och anpassning av renrum för olika branscher. Med en stark erfarenhet av komplexa projekt och specialiserad expertis strävar vi efter att skapa renrum som uppfyller höga kvalitetsstandarder och industriella krav. Vårt team är dedikerat till att leverera felfria lösningar för renrum som är både innovativa och kostnadseffektiva.

Med fokus på kvalitet, noggrannhet och teknisk expertis strävar Rätt man nu efter att skapa renrum som inte bara uppfyller internationella standarder utan också optimerar prestanda, tillförlitlighet och säkerhet. Vi arbetar nära med varje kund för att förstå deras specifika behov och leverera skräddarsydda renrums-lokaler och laboratorium lösningar som hjälper dem att uppnå sina verksamhetsmål.

Vad innebär renrum?

Renrum, eller “clean room” på engelska, är högteknologiska utrymmen som är utformade för att minimera förekomsten av partiklar och kontaminering. Dessa specialiserade labb och miljöer är avgörande inom olika industrier, såsom läkemedelsproduktion, elektronik, forskning och tillverkning av precisionskomponenter.

Rätt Man nu bygger och skapar Renrum

Vi på Rätt man nu använder en noggrann och metodisk planeringsprocess för att säkerställa att varje aspekt av renrums-projektet uppfyller kundens specifika krav. Detta inkluderar en omfattande utvärdering av behoven, en detaljerad designfas och en noggrann genomförandeplan för att säkerställa att varje steg i konstruktionsprocessen är noggrant genomtänkt.

Krav och riktlinjer för att uppnå en specifik Renrumsklass

Beroende på bransch och användningsområde kan Renrum klassificeras enligt olika standarder och krav. Vi arbetar enligt internationellt erkända riktlinjer och protokoll för att säkerställa att varje Renrum uppfyller de nödvändiga specifikationerna och kvalitetsstandard för den önskade Renrum Klassificeringen.

Renrum Klassificering

Renrum klassificeras vanligtvis enligt ISO-standarderna 1 till 9, där varje klass representerar olika nivåer av luftrenhet och partikeltäthet. Alltså hur många partiklar som tillåts per volymenhet luft. Ett renrum som har ISO-klassificeringen 1, är det mest krävande medans ISO-9 motsvarar vanlig rumsluft.

Mellan olika verksamhetsområden och syften för renrum, skiljer sig givetvis krav för tillåtna mängden partiklar i rummet.

Rätt man nu's expertis och erfarenhet inom Laboratorie- och Renrumsbyggnation

Rätt Man Nu har en gedigen erfarenhet och kunskap inom laboratorie- och renrumsbyggnation, vilket gör oss till en pålitlig partner för kunder med höga krav på renhet och luftkvalitet. Vi har framgångsrikt slutfört flera projekt inom olika branscher och sektorer, exempelvis läkemedelsindustrin, och vetenskaplig forskning.

 

Vår specialiserade kunskap om kraven och riktlinjerna för laboratorier och renrum har möjliggjort för oss att skapa lösningar som uppfyller specifika behov och krav för varje kunds unika verksamhet. Vi förstår vikten av att upprätthålla en optimal luftkvalitet och partikeltäthet för att säkerställa forsknings-/produktintegritet och processens effektivitet i dessa kritiska miljöer.

Tidigare utförda Renrumsprojekt

Bohus Biotech

Bygge av nytt Renrum, mer om projektet

Bohus Biotech Renrum
Bohus Biotech nybyggnation Renrum
Bohus Biotech Renrum Sluss

Viranova

Tidigare kontorslokaler byggs om till nytt labb/renrum, se mer här

Viranova Början av bygge av renrum
ViraNova Renrum
Viranova Renrum Referens

Novavax

Nybyggnation av NMR-labb samt modernisering av befintliga renrum

Novavax Renrum
Novavax Renrumsbygge
Novavax NMR Labb

Ta kontakt med oss!

Vi erbjuder möjligheten till förutsättningslösa möten och konsultationer för att kunna förstå era specifika krav och kunna erbjuda lösningar som passar just er.

Att ta kontakt med oss är enkelt och vi ser fram emot att höra från er. Ni kan nå oss genom vårt kontaktformulär nedan eller genom att ringa oss direkt.

Ring oss direkt på 08-99 00 33

Eller ta kontakt med Rätt man nu via formuläret nedan, så hjälper vi er vidare!

Call Now Button08-99 00 33